High value, low fares

Epic-Auctions.com

Verkoopcontract

Bent u al bekend met Epic-Auctions en wilt u naar het verkoopcontract?

Goederen brengen

Bent u nieuw bij Epic-Auctions en wilt u iets inbrengen of meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veiling organiseren

Wilt u uw overtollige voorraad of machines veilen op locatie of heeft u een bedrijfsbeëindiging? (vanaf €300.000) Vul dan onderstaand formulier in.

Wat onze klanten zeggen

Het veilen is voor mij een mooi extra kanaal naast mijn handel en verhuur van machines. Sinds kort heb ik een nieuwe terrein aangekocht. Daarop hebben we nu al enkele keren een veiling gehad. Naast mijn eigen machines komen hier ook bedrijven hun materieel brengen. Tegenwoordig zien wij vele internationale nummerplaten in onze straat rijden om de geveilde goederen op te halen. De jongens van Epic zijn echt gemotiveerde gasten die het veilen tot een succes maken. Door de supersnelle uitbetaling kan ik weer direct investeren in nieuwe machines.

Luuk Verhoeven

Onlangs hebben we een bedrijf overgenomen waarvan ik een gedeelte van de vloot wilde verkopen. Er zaten leasecontracten op het wagenpark. Van diverse potentiële kopers hebben we biedingen ontvangen, maar ik ben blij dat ik het wagenpark via Epic-Auctions aangeboden heb. Met de opbrengsten waren we dik tevreden.

Remco Vos

Door mijn dealerschappen verkoop ik veel nieuwe machines. 3 keer per jaar verkoop ik via de veiling voornamelijk de ingeruilde goederen. Ik breng ze naar mijn satelliet locatie. Daar loopt altijd een van onze medewerkers, die de goederen ontvangt en via het systeem van Epic omschrijft, fotografeert en filmt. Daarna neemt Epic de zaak over. De hele marketing, financiële afwikkeling en administratie, zoals exportpapieren wordt door hun gedaan. Top geregeld!

Ruben Roelofs

Ik kreeg direct een goed gevoel bij Epic-Auctions. De aanpak is naar mijn idee vriendelijker voor zowel de koper als de verkoper ten op zichte van andere veilingbedrijven. Verder hebben ze het gehele proces op één A4’tje geschreven zodat ik precies wist wat ik kon verwachten. Geen kleine lettertjes en vele bijlagen. Het was spannend, maar over de opbrengst mag ik zeker niet mopperen.

Wim van den Hurk

  Verkoopcontract

  Epic-Auctions organiseert maandelijks twee eigen veilingen op eigen terreinen in Leende en Breda. Daarnaast hebben we diverse externe veilingen door heel Nederland, maar België kan ook. Bent u al bekend met onze manier van werken en wilt u iets inbrengen? Ga hier dan eenvoudig naar het verkoopcontract. Hier vindt u ook onze kosten.

  Goederen brengen

  Wilt u machines of goederen inbrengen en eerst meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld het veilproces, de geschatte waarde van uw machines of een andere zaak omtrent het veilen? Vul dan dit formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

  Zelf een veiling organiseren

  Naast onze eigen veilingen organiseren we maandelijks ook diverse externe veilingen.

   

  Zo kunt u gebruik maken van ons online veiling systeem, bereikt u kopers in meer dan 130 landen, verzorgen wij de volledige administratie en profiteert u van de internationale naamsbekendheid van Epic-Auctions.

   

  De veiling vindt plaats bij u op locatie, dus betaalt u geen transportkosten. Een eigen veiling is mogelijk vanaf €300.000 aan waarde.

   

  Wilt u meer informatie ontvangen? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

  Waarom Epic-Auctions?

  Laagste tarief

  Zonder voorbehoud

  Snelle uitbetaling

  Privacyverklaring

  © 2022 / Epic-Auctions

  nl Dutch
  X